+30 2310 476002

Υλικά ειδικών εφαρμογών

Τα εποξειδικά υλικά έχουν φοβερή αντοχή στα χημικά,στην ηλιακή ακτινοβολία και εγγυώνται αναλλοίωτο αποτέλεσμα και ανθεκτικότητα για χρόνια. Δημιουργούνται από την ένωση δυο επιμέρων συστατικών τα οποία έπειτα από την ανάμιξη τους δημιουργούν ένα πανίσχυρο συγκολλητικό ή αρμοσφραγιστικό μείγμα. Η κόλλα είναι κατάλληλη για κολλήσεις όλων σχεδόν των υλικών (όπως ψηφίδα , γυαλιά , μέταλλα , κεραμικά,κτλ.) ενώ ο αρμόστοκος είναι αντιβακτηριδιακός, έχει χημικές αντοχές και δεν είναι απορροφητικός.

Εποξειδικό χρώμα δύο συστατικών ειδικά σχεδιασμένο για τη βαφή τσιμεντένιων πισινών χάρη στην εξαιρετική πρόσφυσή του. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στο χλώριο , στα χημικά της πισίνας και το θαλασσινό νερό. Δεν ξεφλουδίζει και διατηρεί αναλλοίωτες τις αποχρώσεις του. Χαρακτηρίζεται από σκληρότητα αλλά και ελαστικότητα. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας.

Η στεγανοποίηση της πισίνας είναι το Α και το Ω σε μια σωστή κατασκευή. Είναι η εργασία πού απαιτείται για να αποφύγουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται από την διαρροή του νερού. Η σωστή στεγανοποίηση των κατασκευών είναι σημαντική και αναγκαία λόγω των προβλημάτων που μπορούν να δημιουργηθούν από τη διαρροή νερού στα υπόλοιπα τμήματα του κτίσματος. Η σωστή μόνωση γίνεται σε τρείς στρώσεις. Στην δεύτερη στρώση μαζί με το μονωτικό υλικό, τοποθετείται και ειδικό οπλισμένο γυαλόπλεγμα το οποίο μπορεί να δεχτεί μεγάλες δυνάμεις εφελκυσμού και διάτμησης προσδίδοντας έτσι μεγαλύτερη αντοχή και ελαστικότητα στην μόνωσή μας. Επίσης στα επίφοβα σημεία της κατασκευής (π.χ.γωνίες) όπου οι δυνάμεις είναι πιο ισχυρές και υπάρχουν μικρές μετακινήσεις τοποθετείται ειδική γάζα με φοβερά υψηλή ελαστικότητα.