+30 2310 476002

Υδρομασάζ – Σάουνα – Χαμάμ – Σπα

Συστήματα

Μία “μικρή πισίνα” που προσφέρει ένα συνδυασμό χαλάρωσης και υδροθεραπείας με νερό σε θερμοκρασία 35-38°C. Υπάρχουν μοντέλα που μπορούν να προσφέρουν και θαλασσοθεραπεία.

Sauna

Πρόκειται για θερμοθεραπεία με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Προκαλώντας εφίδρωση μέσω της θερμοκρασίας που φτάνει τους 90°C διαστέλλει τους πόρους και καθαρίζει το σώμα από τοξίνες.

Hamam

Θερμό λουτρό σε ατμόσφαιρα ατμού με ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας (43-46°C) και υγρασίας (100%). Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για το αναπνευστικό σύστημα, τονώνει το δέρμα και χαλαρώνει.

Laconium

‘Ενα ευχάριστο και χαλαρωτικό “στεγνό” περιβάλλον που αναβιώνει την ατμόσφαιρα της Ρωμαϊκής σάουνας. Με θερμοκρασία γύρω στους 55°C βοηθάει τον μεταβολισμό και την αποβολή του στρές.

Caldarium

Βασισμένο στο ρωμαϊκό χαμάμ, ο συνδυασμός ατμού με άρωμα ευκάλυπτου χαλαρώνει τους μύες και αναστατώνει τις αισθήσεις. Η θερμοκρασία του χώρου δεν ξεπερνά τους 42-45°C

Sanarium

Ένας συνδιασμός σάουνας και Χαμάμ. Με θερμοκρασία 60°C μαζί με τον ατμό επιτυγχάνεται ψυχολογική γαλήνη και φυσική ανανέωση ειδικά όταν συνδυάζεται με χρωματοθεραπεία.

Τροπική βροχή – Παγωμένη ομίχλη

Ο συνδυασμός νερού μαζί με αρώματα σε 2 διαφορετικές θερμοκρασίες . Τονώνει το δέρμα και αναζωογονεί το σώμα αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στο τέλος.

Massage

Θερμαινόμενες ξαπλώστρες και πάγκοι massage ολοκληρώνουν ένα σύγχρονο χώρο spa.

Με ιδιαίτερη επιμέλεια από τη μελέτη ως τη κατασκευή, το Χαμάμ θα σας προσφέρει στιγμές εκτόνωσης και ηρεμίας συντελώντας ουσιαστικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού

Η Sintrivani είνα πάντα έτοιμη να σας δώσει λύσεις

 • Μελέτη του χώρου
 • Πρόταση – Φωτορεαλισμός
 • Δημιουργία υποδομής ( δίκτυα νερού, ρεύματος, θέρμανση)
 • Κατασκευή θέσεων – πάγκων
 • Μόνωση
 • Επενδύσεις
 • Φωτισμός
 • Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός

Σύστημα αρωματοθεραπείας με δοσομετρική αντλία και δοχείο αρώματος. Το σύστημα ελέγχεται πλήρως από το κεντρικό control ελέγχου της ατμογενήτριας καθώς επίσης και από το εξωτερικό control ελέγχου.

Φωτισμός με οπτικές ίνες. Ένα σύστημα 100 και πλέον απολήξεων τοποθετημένο στην οροφή οδηγείται από μία γεννήτρια φωτισμού η οποία δίνει την δυνατότητα εναλλαγής των χρωμάτων.

Κατασκευή ακρυλικής οροφής, επενδύσεις με γυάλινη ψηφίδα, τοποθέτηση γυάλινης πόρτας , κ.α.

Λίγα λεπτά σάουνας αρκούν να σας αναζωογονήσουν και να ξεκουράσουν τη ψυχή και το σώμα σας. Θα νιώσετε να ενεργεί όπως το μασάζ πάνω στους κουρασμένους μύες σας τονώνοντας το σώμα και χαλαρώνοντας σας. Αυτή η αίσθηση ευεξίας θα σας κάνει να φαίνεστε καλά, ακριβώς γιατί θα νιώθετε καλά Θερμοθεραπεία με πολυάριθμες ευεργετικές ιδιότητες. Προκαλώντας εφίδρωση διαστέλλονται οι πόροι με αποτέλεσμα να αποβάλλονται οι τοξίνες από το σώμα. Οι σφυγμοί αυξάνουν, τα αιμοφόρα αγγεία γίνονται πιο ελαστικά με συνέπεια να ωφελούνται τα άκρα.

Κατασκευασμένες στο εργαστήριό μας, συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την σύγχρονη τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό. Η τεράστια ποικιλία διαστάσεων δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης ακόμα και στον πιο ιδιόμορφο χώρο. Η επιλογή σας επεκτείνεται ακόμα και στον τρόπο λειτουργίας – κλασικός, με αντίσταση ή Infrared – όπως επίσης και στην εξωτερική μορφή.

Ένα καλό δυνατό μασάζ θεραπευτικό ή για χαλάρωση, διασκέδαση. Άριστης ποιότητας υλικά, άνετους χώρους, φιλικά προς τα παιδιά, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας… Η Sintrivani έχει επιλέξει μοναδικά μοντέλα που τα διαθέτουν όλα! Ο συνδυασμός του ζεστού νερού με το οξυγόνο ανακουφίζει την ένταση δεδομένου ότι το νερό λειτουργεί σαν χάδι στους μυς του σώματός σας. Αυτός άλλωστε είναι και ο ιδανικός τρόπος να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος και την ένταση.

 • Δεν χρειάζονται εγκατάσταση.
 • Δεν χρειάζεται αλλαγή νερού.
 • Φιλτράρουν και καθαρίζουν το νερό τους.
 • Θερμαίνουν το νερό κρατώντας το σε συγκεκριμένη θερμοκρασία.
 • Αποστειρώνουν το νερό με ΟΖΟΝ (δεν χρειάζονται χημικά)
 • Έχουν αυτόματη λειτουργία καθαρισμού, θέρμανσης και απολύμανσης
 • Είναι Αμερικάνικης προέλευσης
 • Έχουν 10 χρόνια εγγύηση.