+30 2310 476002

Σιντριβάνι – Καταρράκτης

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Από το 1989 η Sintrivani κατασκευάζει σιντριβάνια σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 10 χώρες. Τα εξαρτήματα κατασκευάζονται βάση προδιαγραφών και σύμφωνα με πιστοποιήσεις. Βασικό υλικό είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας.

Δημιουργήστε την δικιά σας μοναδική υδάτινη σύνθεση με την βοήθεια μας.

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Επιλέξτε τα ξεχωριστά τα εξαρτήματα που θα δημιουργήσουν το σιντριβάνι σας
Με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα δημιουργούμε αυτοματισμούς ασφαλείας (ηλεκτρονικός έλεγχος στάθμης, φωτοκύτταρα φωτιστικών,ανεμόμετρο κ.α.) καθώς επίσης ηλεκτρονικά προγράμματα εναλλαγής υδάτινου σχήματος κα φωτισμού (προγράμματα με inverter και εναλλαγή σχήματος σύμφωνα με την μουσική)

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η Sintrivani έχοντας τεράστια πείρα στην κατασκευή σιντριβανιών συνεργάζεται ήδη τα τελευταία 25 έτη με μεγάλους δήμους της χώρας, αλλά και με ιδιώτες, συντηρώντας τα σιντριβάνια τους.

Η σωστή και τακτική συντήρηση από εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζει:
Αύξηση ζωής των μηχανημάτων.
Καλή λειτουργία του συστήματος όλο τον χρόνο.
Διαρκώς άψογη ποιότητα νερού.
Αποφυγή ζημιών – φθορών από κακή χρήση.

Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει επιλέγοντας την συχνότητα επισκέψεων και την βαθμίδα ελέγχου. Ενημερωθείτε μέσω internet για την συνολική εικόνα του συστήματος ανά επίσκεψη.

Καταρράκτης Τεχνητός

Ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου έτσι που να σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε πιο κοντά στη φύση. Κατασκευές από τεχνητή ή φυσική πέτρα σε συνδυασμό με λίμνη ή και βραχόκηπο.

Καταρράκτης Γυαλί, Inox

Χρησιμοποιώντας μοντέρνα υλικά όπως είναι το γυαλί και το μέταλλο δημιουργούμε υδάτινα σχήματα που δένουν απόλυτα με το περιβάλλον σας.