+30 2310 476002

Πισίνα

Γιατί η πισίνα μου να είναι Sintrivani;

Υπεροχή τριών σημείων

  • Θέλω… πισίνα
    Ολοκληρωμένη πρόταση της Sintrivani σημαίνει: Πλήρης ενημέρωση για τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας της πισίνας. Επιλογή πισίνας και εξαρτημάτων σύμφωνα με της ανάγκες και τον χώρο. Σχεδιασμός και αποτύπωση σε φωτορεαλιστικό σχέδιο. Αναλυτική οικονομική προσφορά.
  • Θέλω… προσοχή στη λεπτομέρεια
    Μία κίνηση που θα κάνατε οπωσδήποτε πριν από την αγορά ενός αυτοκινήτου είναι να ανοίξετε το καπό και να δείτε την μηχανή. Η Sintrivani σας «προκαλεί» να δείτε το μηχανοστάσιο της πισίνας. Η βαφή, η τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, ο φωτισμός, η πρόσβαση και η προσεγμένη τοποθέτηση των μηχανημάτων αποτελούν βασική προτεραιότητα για την «καρδιά» της κάθε πισίνας.
  • Θέλω… τον έλεγχο
    Αποκτήστε πρόσβαση στη νέα υπηρεσία της Sintrivani my-pool, ελέγχοντας την πισίνα σας μέσω internet. Ενημερωθείτε on line για τον τρόπο λειτουργίας, τις δοσολογίες, τις συντηρήσεις που έγιναν στην πισίνας σας και πολλά άλλα.

Απογειώστε την πισίνα σας. Η Sintrivani παρακολουθώντας διαρκώς την διεθνή αγορά σας προτείνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ελέγχου και επεξεργασίας του νερού της πισίνα.

Full έλεγχος

Συστήματα αυτόματης χλωρίωσης και διόρθωσης Ph
Ψηφιακά control ελέγχου μπορούν να σας δίνουν εικόνα της ποιότητας του νερού κάθε στιγμή. Έλεγχος πισίνας μέσω internet my-pool

Χλώριο “stop”

Συστήματα εναλλακτικής απολύμανσης (Ηλεκτρόλυση, Uv-C απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία, Οζον,

Τώρα το παιχνίδι δεν έχει όρια

Καταρράκτης
Αντίστροφη κολύμβηση
Υδρομασάζ
Κύμα

Sintrivani – Πισίνα Φωτογραφίες

Φωτογραφίες πισίνας από κατασκευές της Sintrivani. Ιδέες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες για την επιλογή της δικής σας πισίνας.